Soorten liften...

Huislift --> Hydro Basic

Onze huislift, de Hydro Basic, is een uiterst budget vriendelijke, hydraulische lift met weinig bouwkundige eisen.

Deze lift vindt zijn weg in onnoemelijk veel toepassingen.


Huislift → Multi 200

De huilslift, onze Multi 200, wordt altijd in een zelfdragende toren voorgesteld. Deze lift biedt de meest gunstige liftoppervlakte ten opzichte van plaatsinname aan. Een multifunctionele huislift met tal van mogelijkheden. Deze kan zowel binnen als buiten geplaatst worden.


Personenlift → Classic Gearless

De personenlift, Classic Gearless, kan voorzien worden met of zonder machinekamer. Uitgerust met de meest geavanceerde technologieën voldoet hij aan de Europese norm: EN 81:20.


Rolstoellift → Open Hefplatform 150

Onze rolstoellift is een open hefplatform, ontworpen om de toegankelijkheid van uw gebouw te garanderen. Deze lift verhoogt de mobiliteit voor vele gebruikers, van rolstoelgebruiker of personen met beperkte mobiliteit tot kinderwagens. Deze lift kan voorzien worden voor zowel binnen- als buitengebruik.


Schotellift of kleine goederenlift

Van schotels, borden tot dossiers, van wasmanden, strijkijzers tot een bak bier. De kleine goederenlift transporteert dit allemaal met plezier. Wenst u de voorraad van uw kelder een niveau hoger te tillen maar u heeft geen ruimte voor een grote lift, dan overweegt u best deze kleine goederenlift.


Goederenlift met of zonder begeleider

Onze goederenliften zijn geschikt voor alle soorten transporten. Vaak bedoeld voor bedrijven of KMO’s kan deze lift een pluspunt vormen in uw onderneming. Van kleine ladingen tot grote transporten, voorzien met of zonder bevoegde begeleider. Deze lift is de kei voor uw bedrijf. Ook beschikbaar als industriële personenlift.

Voor meer info helpen wij u graag telefonisch of persoonlijk verder!

Terug naar boven