Modernisatie van liften


Waarom zou u kiezen voor het moderniseren van uw lift?

Voldoet uw lift niet meer aan de huidige norm of wetgeving? Of misschien is uw kooi interieur verouderd? Heeft uw lift regelmatig storingen in gebruik? Wenst u meer rit-comfort? Moderniseren van uw lift heeft tal van invullingen die uw lift een nieuw 2de leven kunnen geven. Modernisatie is vaak de betere keuze voor liften in bestaande gebouwen.

  • Kooirenovatie → Is uw kooi interieur verouderd maar uw lift is technisch in orde en ze voldoet aan de huidige wetgeving, dan kan een nieuw kooi interieur voor de juiste facelift zorgen. Aangepast aan uw lift stellen wij graag een nieuwe look voor.
  • Technische renovatie → Heeft u vaak storing in het gebruik van uw lift? Niets zorgt voor meer ergernis dan een defecte lift. Wij detecteren de technische storingen en stellen u de juiste herstellingen voor. Wij geven u de bedrijfszekerheid van uw lift terug.
  • Wetgeving en liften → Het koninklijk besluit van 9 maart 2003 betreffende de beveiliging van liften legt eisen op inzake het gebruik van liften. Het besluit geeft voorschriften voor onderhoud en inspectie enerzijds en de risicoanalyse en modernisatie van liften anderzijds. Dit koninklijk besluit reikt de eigenaars en beheerders een aantal concrete procedures en tijdschema’s aan waardoor ze in staat moeten zijn om de lift veilig te gebruiken, te onderhouden en te inspecteren gedurende gans zijn levensduur.

Meer hierover treft u op de site van de FOD/economie: Bezoek de website FOD/economie

Modernisatie van liften
NIEUWE LIFTEN
ONDERHOUD
HERSTELLINGEN
DEPANNAGES
MODERNISATIE
Terug naar boven